Takarítson meg helyet a Scanpart köztes keretekkel

Praktikus, ergonomikus és helytakarékos : természetesen a Scanpart mosógép köztes kereteiről beszélünk. Ezek a praktikus távtartók megkönnyítik a szárítógép mosógépre helyezését, és helyet takarítanak meg! Itt olvashatja el, hogyan működnek ezek a halmozási készletek, és milyen előnyei vannak.

Hogyan működik egy mosó- és szárítógép köztes darab?

Szerencsére a mosógép köztes kerete nagyon egyszerűen felszerelhető. Egyszerűen csak helyezze a keretet a mosógépére, és itt azonnal beállíthatja szárítógépét. A keret oldalán található feszítőpánttal ellátott kiegészítő rögzítés biztonságos és masszív szerkezetet biztosít, így a szárítógép nem tud leesni a mosógépről a centrifugálási ciklus során.

A mosógép köztes kereteinek előnyei

#1 Takarítson meg helyet
Nem mindenkinek van elég hely a fürdőszobában vagy a háztartási helyiségben. Szerencsére a köztes keretrendszer megoldást kínál. Ezzel az egymásra rakható készlettel könnyedén felhelyezheti a szárítógépet a mosógépre, így sok helyet takaríthat meg.

#2 Ergonomikus munkamagasság
Ahol korábban sokat kellett hajolnia, hogy kivegye a ruhaneműt a szárítóból, ez már a múlté a praktikus hosszabbítókerettel. A köztes keretek biztosítják, hogy a munkavégzés ergonomikus munkamagasságban történjen. Az univerzális köztes keret felszerelése is kevés fizikai erőfeszítést igényel, így a szárítógép mosógépre helyezése pofonegyszerű.

#3 A mosókonyha praktikus kialakítása
Ha a szárító és a mosógép beszerelésekor köztes keretet használ, sok helyet takarít meg. Ezenkívül ezzel a praktikus segítséggel praktikus elrendezést választhat mosókonyhája számára. Bőven marad hely például a szennyeskosaraknak vagy egy vasalódeszkának!

Különböző típusú köztes keretek

Különféle típusú Scanpart köztes keretek állnak rendelkezésre. Mindegyik más-más specifikációval és céllal. Az alábbiakban felsoroljuk őket:

#1 Alap köztes keret
Az alap köztes keret a Scanpart belépő szintű modellje, és normál és kompakt modellben is elérhető. A mosógép köztes darab univerzálisan alkalmas szinte minden mosógéphez és márkához 60 cm szélességgel. Figyelem: ez a modell nem alkalmas olyan szárítókhoz, ahol a szűrőajtó vagy a vízgyűjtő tálca alul van. Ugyanez vonatkozik a lekerekített mosógépekre vagy azokra a gépekre, amelyeknél a mosószerfiók túl közel van a tetejéhez.

#2 Köztes keret munkalappal
A köztes keret kiterjesztett változata praktikus kihúzható munkalappal van felszerelve, így a ruhaneműt a munkalapon lehet válogatni. Egy akár 20 kg ruhaneműt tartalmazó szennyeskosár is probléma nélkül elhelyezhető rá. A köztes keret alkalmas lekerekített sarkú mosógépekhez is. A munkalappal ellátott egymásra rakható készletek normál és hőszivattyús szárítókhoz alkalmas változatban kaphatók.

#3 Köztes keretek hőszivattyús szárítókhoz A
megerősített stabilitás és az 5 cm-es keretszélesség miatt ez a fajta köztes keret ideális többek között a nehezebb hőszivattyús szárítókhoz. A megerősített változat fém téglalap alakú csőprofilokkal, hátul L-profillal, elöl trapézprofillal rendelkezik. A csúcsmodellhez rögzítőpánt is tartozik, így a két készülék szorosan egy egységként illeszkedik egymáshoz.

Praktikus: minden Scanpart köztes darab szerszám nélkül felszerelhető!

#4 Fekete köztes keretek
Egyre több márka vezeti be a fekete mosó- és szárítógépeket. Ahhoz, hogy ezt mosó-szárítógép oszlopmá alakítsuk, természetesen a fekete távtartó a legjobb megoldás.

Kötelező a design szerelmeseinek, akik nem elégedettek a hagyományos fehér színnel.

Az összes hír