Alapvető értékeink

Neked vagyunk

Nem mi vagyunk az egyetlen háztartási elektromos tartozék beszállítók. Tisztában vagyunk ezzel. Az, ami minket mégis kiemel, az ügyfeleink igényeinek egyéni megközelítése, olyan megoldások létrehozása, amelyek passzolnak az adott szituációhoz és az állandó fejlődési vágyunk. Veled együtt alkotunk összeköttetést a beszállítók és a vásárlók között. Bármit is csinálunk, mindig próbálunk hűek lenni a négy alapvető értékeinkhez.

A partneri együttműködés az alap

Közösünk egyesítjük a gyártókat, kiszállítókat és az értékesítőket, így a forgalmazói hálózat közepén vagyunk. Partnereinket, kiszállítóinkat és gyártóinkat a minőségük, a megbízhatóságuk és a viselkedésük alapján választjuk ki. Ügyfelünkként te is a partnerünk vagy! Szívesen segítünk neked a különböző, speciálisan neked és a vállalatodnak választott koncepciók kidolgozásában. Közösen érünk el mindent, ami a legjobb a vállalatod számára!

A tartozékos szakembered

Szívesen segítünk Neked az értékesítés optimalizálásában, ezáltal a nyereséged növelésében. Az egyik megoldásunk: a termék bemutatása a koncepciónk felhasználásával. Kidolgozzuk egy olyan koncepciót, amely passzol az értékesítési környezetedhez. Így szeretnénk megosztani veled a tartozékok értékesítésében szerzett tudásunkat és tapasztalatainkat. Tartozékos szakemberedként segítünk a legjobb, legjobban fogyó és a legnagyobb nyereségű termékek kiválasztásában. Mindezt azért, hogy maximálisan tehermentesítsünk és ott támogassunk, ahol csak szeretnéd. 

A mi tudásunk, a te nyereséged

A legjobb eredményeket együtt lehet elérni. Partneredként szeretnénk együttműködni veled a jövő jobb alakításában. Ahhoz, hogy ehhez kellően felkészültek legyünk, folyamatosan figyeljük a piac változásait és kellően reagálunk erre. Szeretnénk megosztani veled a piacra, az értékesítésre, a trendekre és a hatékonyságra vonatkozó ismereteinket. Mivel a tudás a siker kulcsa. Csak akkor tudjuk közösen elérni a célunkat - a tartozékok és alkatrészek értékesítésének a növekedését, ha megosztjuk egymással a sikereinket.


Személyes kapcsolat

A legjobb támogatás ajánlásához előbb szeretnénk megismerni téged és a vállalatodat. A tapasztalataink szerint a személyes kapcsolat jobb együttműködést eredményez. Ezért a szakképzett és odaadó személyzetünk mindig készen áll arra, hogy telefonon vagy személyesen tanácsokkal szolgáljon.